Öppettider: 

Vi hänvisar till företagets egen hemsida för öppettider.

Friskis&Svettis Båstad är samlingsplatsen för alla som vill kombinera sin träning med glädje och skratt. Vi erbjuder inkluderande träning för alla, med allt från lugnare jympapass till tuffa högintensiva pass. Förutom alla våra härliga pass så har vi ett fullt utrustat gym (öppet dygnet runt) med bland annat fria vikter, styrkemaskiner och konditionsmaskiner. Efter träningen kan ni varva ner med en härlig dusch och ett skönt bastubad.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning för alla. Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort.

Personlig träning

Ibland är vi behov av det där lilla extra för att komma vidare. Eller för att komma igång. Och, framför allt, för att verkligen komma hela vägen in i kaklet med en stor målsättning. Det där lilla extra är inte alltid så lätt att åstadkomma på egen hand, oavsett om det handlar om att komma ur soffan eller springa Lidingöloppet..

Ett bra sätt är att ta hjälp av F&S Båstads personliga tränare för att hitta energi, motivation och framför allt rörelseglädje. Våra personliga tränare är vidsynta, inspirerande och duktiga på träning. De är specialister på att guida, peppa och coacha dig till att nå dina träningsmål. Din PT utgår alltid från din nuvarande livsstil och hälsa och är helt individuell.